Beszámoló az Együttgondolkodós Hétvégénkről

A programban résztvevő meghívott egyesületek Erdélyből, Felvidékről, és Békés megyéből gyűltek össze Gyulán, hogy kapcsolatot építve, közös munkával hozzanak létre jövőbeni projekteket.

Meghívottaink nagy része csütörtökön este érkezett meg, akikkel megkezdődött a csapatépítés, különböző játékos feladatokkal majd egy közös beszélgetéssel. Hatékony, jó hangulatú társaság alakult ki, és a következő nap megkezdődhetett a közös munka.

Első feladatok között volt, hogy megismerkedtünk egymás szervezeteivel, profiljával, foglalkozási körével. Következő lépésben azt a döntést hoztuk, hogy a jelenlévő szervezetek egy nagyszabású projekten dolgozzanak együtt több, kisebb program helyett. Délután megkezdődhetett ennek a projektnek kidolgozása egy közös ötletbörze során. Meghatároztuk a létszámot, nagyvonalakban kidolgoztuk a programot.

A szombati nap első feladata az Erasmus+ pályázati projekt különböző szekcióinak kidolgozása, és előadása volt. Ezzel elősegítve a különböző lehetőségek kiaknázását, és a további együttműködés lehetőségeit.
Délután folytatódhatott a nagy közös projekt szervezése, ahol meghatároztuk az esemény programjait, levezettük a költségvetést, és érdemleges eredményeket értünk el. Az estét közösen jó hangulatban töltöttük, és a következő nap következhetett a program lezárása.

A kicsit elhúzódott este után nehezen, de végül mindenkinek sikerült felkelnie, hogy véglegesítsük a közös program tervét, és megosszuk tapasztalatainkat egymással. Az ebéd után búcsút vettünk egymástól, a vendégeink elhagyták a szállást.

Tekintve, hogy egy remek társaság kovácsolódott össze a hétvége során, és jó hangulatban nagymértékű haladást értünk el, véleményem szerint sikeres hétvégét zárhattunk.

by Völgyes János Zoltán

Megosztás
Keresés az oldalon
Támogass egy jó ügyet!

Események
Kövess minket!

Facebook

Támogatóink