Kezdetét vette új projektünk, az MFK/15!

Csoportunk ismételten pályázatot nyert a Fiatalok Lendületben Program utódjaként létrejött Erasmus+ pályázat keretében programsorozatunk folytatásához. A projekt jelentős átalakításokon ment keresztül, többek között most először saját szervezetünkkel, a Játszótér Alapítvánnyal tudtunk pályázni, és nyerni. Ez úton köszönjük az eddigi segítséget a Veszprémi BEST Bizottság egyesületnek, mely eddig gesztorszervezetként funkcionált, azonban a jövőben a Játszótér Alapítvány lesz a projektsorozat szervezője és gazdája is.

Enne keretében a projekt maga is átalakult, nevet változtattunk, a jövőben a Munkakereső Fiatalok Klubja néven kerül megrendezésre a rendezvénysorozat. Ez egy sokkal pozitívabb, életigenlőbb elnevezés, melyhez arculatunkat, megjelenésünket is hozzáigazítjuk.

Új projektünkben 2 rendezvényt fogunk tartani, melyből az egyik egy hálózatépítő, erdélyi és felvidéki szervezeteket tömörítő, projektalkotó hétvége lesz, míg a másik egy hosszabb lélegzetű, kifejezetten munkakereső fiatalok számára szervezett önismereti témájú tábor lesz.

Részleteket a programleírás fülben találtok, illetve weboldalunkon és a Facebook-on is folyamatosan jelen leszünk, és tájékoztatunk titeket.

JELENTKEZZETEK PROGRAMJAINKRA!

VEGYÉTEK KI A RÉSZETEKET TI IS!

Jelentkezés és további információk: jatszo.ter.alapitvany@gmail.com

Megosztás
Keresés az oldalon
Támogass egy jó ügyet!

Események
Kövess minket!

Facebook

Támogatóink