Megújulunk!

A Karrier Iroda Alapítvány jelentős megújuláson esik át, amit már ti is láthattok különböző médiafelületeinken. A legszembetűnőbb változás, hogy eltűnik logónkból a “Békéscsabai” kifejezés, és immáron teljes egészében kiírásra kerül a szervezetünk neve.

Ennek az oka elsősorban az, hogy az Alapítványunk a jövőben nem csupán Békéscsabára fókuszál, hanem annál sokkal szélesebb körben, országos lefedettséggel végzi tevékenységét. Ez nem azt jelenti, hogy a jól ismert programjaink nem fognak ugyanígy megvalósulni a jövőre is, csupán tovább bővítjük a lehetőségeinket, és az általunk szervezett eseményeket.

Fontos ugyanakkor, hogy Békéscsabán megszűnt az Andrássy Úti Társaskör, ahol korábban fizikailag is létezett az iroda, így a jövőben már csak virtuálisan vagy egyeztetett személyes tanácsadás keretében tudunk a rendelkezésetekre állni. Ennek megfelelően weboldalunkra is egyre több szakmai segédanyag fog felkerülni annak érdekében, hogy útmutatást tudjunk adni a számotokra a pályaválasztáshoz, karriertervezéshez.

Figyeljétek folyamatosan weboldalunkat és Facebook felületünket, ahol egyre több részlettel, és folyamatosan frissülő tartalommal fogunk jelentkezni!

Köszönjük eddigi támogatásotokat, és reméljük, hogy a jövőben is tudunk segíteni nektek az előrelépésben!

 

Üdvözlettel:

 

a Karrier Iroda Alapítvány csapata

 

Megosztás
Keresés az oldalon
Támogass egy jó ügyet!

Események
Kövess minket!

Facebook

Támogatóink