Önismereti tábor júniusban! VEGYÉL RÉSZT TE IS!

2015. Június 14-21. között, a festői szépségű Szarvasi Ifjúsági Táborban kerül megrendezésre projektünk második eleme, egy Önismereti Tábor, melyet képzett trénerek vezetésével hajtunk végre.

Résztvevők száma: 6 fő partnerenként + 1 fő csoportvezető, összesen 21 fő

Helyszín: Szarvasi Ifjúsági Tábor

Téma: Önismeret, önértékelés a munkakeresés világában

Az ifjúsági csere legfőbb témája az önismeret lesz, képzett trénerek segítségével, egy héten keresztül komoly önismereti képzést hajtunk végre a fiatalok számára. Ennek keretében a résztvevők megismerik saját képességeiket, és fény derül mindazon lehetőségekre is, melyek eddig kihasználatlanul lapultak meg bennük. Egy-egy önismereti képzés komoly önbizalom építő hatású, hiszen senki nem látja saját magát kívülről, nem látja a benne rejlő értékeket. Mások véleménye, pozitív észrevételei vagy építő jellegű kritikái nagyban hozzájárulhatnak a helyes önértékelés kialakításához, az önbizalom növeléséhez, mely hatására a résztvevők sokkal határozottabbak és bátrabbak lesznek, könnyebben el fogják tudni adni saját magukat egy-egy interjú vagy megbeszélés alkalmából. A tréning hatására tehát olyan személyes fejlődésen mennek keresztül, mely egy életen át elkíséri őket, és hozzájárul sikerességükhöz is.

A tábor célja, hogy minden résztvevő megismerje sajátmagát, pozitív élményeket gyűjtsön önértékeléséhez, és hogy a jövőben könnyebben tudjon ennek a pozitív énképnek a segítségével elhelyezkedni a munkavilágában.

VEDD KI A RÉSZED ÉS JELENTKEZZ!!!

Jelentkezni a neved és születési dátumod elküldésével az alábbi e-mail címen tudsz:

jatszo.ter.alapitvany@gmail.com

GYERE EL! VÁRUNK!

Megosztás
Keresés az oldalon
Támogass egy jó ügyet!

Események
Kövess minket!

Facebook

Támogatóink