Új időpont!!!

Minden kedves érdeklődőt szeretnénk értesíteni róla, hogy a Fórumsorozatunk kezdési időpontja október 26-ról november 23-ra lett eltolva!

Az eredetileg tervezettekkel ellentétbe az MFF 2013 központi elemét képező Fórumsorozatunk első alkalma november 23-án (szombaton), 9 órától az MTESZ (Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége) békéscsabai központjában (5600 Békéscsaba, Andrássy utca 22.) kerül megrendezésre. A módosítás oka, hogy jelentős erőfeszítéseink és az intenzív marketing munka ellenére egyelőre nem sikerült a kell résztvevőszámot elérnünk. Éppen ezért továbbra is várjuk a jelentkezéseiteket!

Az új időpont azonban más változásokat is hoz. Az eredetileg tervezett 10 alkalom (alkalmanként 1,5-2 óra foglalkozás) helyett a résztvevők igényeihez igazodva minimum 2 maximum 4 alkalomra sűrítjük össze a foglalkozások számát. Ez nem jelenti a tematika megrövidülését, ugyanis egy-egy alkalom így nem 2, hanem 4-6 órás lesz a résztvevők igényeinek megfelelően. A részleteket az első fórum alkalmával fogjuk megbeszélni, véglegesíteni.

Addig is JELENTKEZZETEK! Írjatok email címünkre! Ajánljátok rendezvényünket ismerőseiteknek, rokonaitoknak, barátaitoknak is! Szóljatok bele ti is! Segítsük egymást!

Megosztás
Keresés az oldalon
Támogass egy jó ügyet!

Események
Kövess minket!

Facebook

Támogatóink